söndag 19 april 2015

Cannelloni


Cannelloni 4 port
300 g (8 st) färska lasagneplattor 
400 g krossade tomater (med örter)
400 g färskost vitlök&örter
8 skivor (ca 150 gram) extra rökt skinka
100 g smakrik ost

Bred färskost på varje lasagneplatta (ca 2-3 matskedar). Lägg på en skiva skinka, och rulla ihop.
Rör ihop tomater med färska örter, eller gör som jag och använd färdigkryddade krossade tomater. Häll lite av tomaterna i en ugnsform. Jag ville ha lite mer grönsaker så jag hackade ner en halv paprika också, som låg i kylen o höll på att bli gammal.
Lägg pastarullarna i formen och höll över resten av tomaterna. Täck med riven ost.
Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 25-30 minuter.

Vill man äta vegetariskt är det ju lätt att strunta i skinkan, och kanske tillsätta paprika, zucchini eller vad man vill i rullen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar